توانا
خانه / بادام زمینی و فندوق / فروش ویژه بهترین نوع بادام زمینی و فندق ترد و مرغوب

فروش ویژه بهترین نوع بادام زمینی و فندق ترد و مرغوب

یکی از پرکاربردترین علوم، تغذیه و غذا شناسی است که با روش های مختلف امکان ابتلا به انواع بیماری ها را در بین جوامع کاهش می دهد. از مفیدترین مواد توصیه شده توسط این علوم می توان به لبنیات و آجیل اشاره کرد که بادام زمینی و فندق پرطرفدار ترین آن ها می باشند. فروش بادام زمینی و فندق مرغوب در بسیاری از نقاط صورت می گیرد. 

فروش ویژه بهترین نوع بادام زمینی و فندق ترد و مرغوب

فندق میوه ای خوشمزه با تنوع بسیار زیاد

فندق میوه ای خوشمزه با تنوع بسیار زیادبا پیشرفت علم تغذیه در سراسر جهان، افراد به دنبال یافتن بهترین محصول با بالا ترین کیفیت افتادند؛ زیرا دریافتند که نوع تغذیه آن ها است که تعین کننده سلامتی و بیماریشان می باشد، حتی در برخی مقالات ذکر شده است که نوع رژیم غذایی تا حدود زیادی بر میزان سن افراد تاثیر می گذارد.

اگر شما هم به دنبال محصولی هستید که علاوه بر طعم خوبی که دارد، تضمین کننده سلامت و نشاط شما باشد، ما به جرئت فندق را پیشنهاد می کنیم.

فندق میوه ای تازه و بسیار لذیذ است که جزو پرمصرف ترین انواع آجیل در سراسر جهان می باشد؛ این میوه از نظر ظاهری تقریبا گرد بوده و اندازه ای متوسط دارد که در مناطق مختلفی از کشور ما، خصوصا در ارتفاعات گیلان به شدت یافت می شود و سالیانه مقدار زیادی از آن را به دیگر کشور ها صادر می کنند.

این میوه گونه های بسیار زیادی دارد که از نظر ظاهر، طعم، گرده افشانی، زمان رسیدن و… با هم تفاوت دارند اما همه آن ها دارای طعم لذیذ و خوشمزه ای هستند که در ساخت انواع شکلات، نوتلا، شیرینی و… مورد استفاده قرار می گیرند و یا به صورت خام به مصرف می رسند.

تمامی گونه ها از نظر خواص تقریبا یکسان هستند و با داشتن انواع مواد مغذی در درمان و پیش گیری بسیاری از بیماری ها موثر هستند.

از انواع گونه های این میوه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

انیس، کنت کوب، جمتگارد، توندا، ویلامت و…

درخت فندق در بسیاری از کشور ها کاشته می شود و محصول حاصل از آن در سراسر جهان عرضه می گردد.

فواید بی نظیری که برای این محصول شناخته شده است، باعث جلب توجه افراد زیادی نسبت به  مصرف آن گشته است.

کشت و برداشت تاریخی فندق در کشور

درخت فندق در ایران اغلب در ارتفاعات گیلان یافت می شود و این استان جزو صادر کننده های مهم این محصول در داخل و خارج کشور به حساب می آید.

کشت فندق همانند هر محصول دیگری نیازمند دقت و علم کافی در این زمینه است.

درخت فندق در شرایط خاصی رشد می کند و پربار می شود؛ یکی از این شرایط آب کافی است، بنابراین این درخت باید در منطقه ای کاشته شود که از نظر بارندگی غنی باشد؛ اما نباید تنها به این مورد اکتفا کرد و خود کشاورزان هم باید به صورت دوره ای اقدام به آبیاری محصول نمایند.

مورد دیگر خاک مناسب برای رشد آن است؛ خاکی که برای رشد این درخت باید به کار برده شود حتما باید عمیق بوده و دارای منافذی در بین ذراتش باشد که امکان تبادلات هوایی را فراهم سازد وگرنه درخت دچار خفگی می شود، پس هرگز خاک های فشرده، مناسب نخواهند بود؛ هم چنین دارای PH مناسب باشد.

لازم به ذکر است این درخت نباید زیاد در معرض باد قرار گیرد؛ فواصل احداث درخت ها هم به درستی رعایت شده و در زمان مناسب هرس گردند.

زمان کاشت فندق حدودا در اواخر پاییز و برداشت آن اواخر تابستان است.

چه زمانی می توانیم بفهمیم که فندق رسیده است؟ 

فندق رسیده بلافاصله بر خاک می افتد؛ اما چیزی که در این حالت حائز اهمیت است برداشت به موقع آن می باشد وگرنه بر اثر PH خاک، رنگ محصول تغییر کرده و دچار افت کیفیت می شود.

در کشور ما برداشت این محصول به صورت دستی و سنتی صورت می گیرد و افراد زیادی با همکاری یکدیگر شروع به برداشتن فندق ها از زمین کرده و در نهایت اقدام به بسته بندی آن ها می کنند.

هر ساله کشاورزان عزیز بعد از پایان مراحل برداشت محصول، جشنی را به پا می کنند و همگی به پاس این نعمت ها خدا را شکر می گویند.

این جشن جزو زیبا ترین فرهنگ های ایرانی است و نشان دهنده قدرشناسی و همدلی افراد این منطقه می باشد که با اتمام کار و برداشت محصول همگی در کنار هم شروع به رقص و پایکوبی می کنند؛ این جشن از ایام بسیار قدیم در رسم و رسوم ایرانیان باقی مانده و تا به حال از فرهنگ ما حذف نگشته است و این بیانگر توجه مردم عزیز این سرزمین به سنت های قدیمی و دیرینه خود است که در کم تر کشوری یافت می شود.

مصرف فندق و تاثیر آن در کاهش قند خون

مصرف فندق و تاثیر آن در کاهش قند خونفندق از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است که در بسیاری از بیماری ها به عنوان رژیم اصلی غذایی توصیه می شود.

این ماده با داشتن انواع ویتامین، املاح، مواد معدنی و… توانسته است رتبه بالایی را در میان مواد مصرفی در سراسر جهان کسب کند.

امروزه یکی از شایع ترین بیماری هایی که در میان بسیاری از افراد مشاهده می کنیم، دیابت است که اصلی ترین علت آن افزایش قند خون است.

مناسب ترین ماده ای که در رژیم غذایی این افراد باید گنجانده شود فندق است؛ اما شاید از خودتان بپرسید فندق چگونه بر بیماری دیابت تاثیر می گذارد؟

مصرف فندق و کاهش قند خون: این محصول با داشتن املاح فراوانی در ساختارش باعث تغییر در بافت قند ها شده و سطح گلوکز خون را به شدت کم می کند و باعث کاهش ابتلا و کنترل بیماری دیابت می گردد.

هم چنین با داشتن بتاسیتوسترول سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و در نتیجه باعث سوختن مقدار زیادی از کلسترول و قند موجود در خون می گردد.

بادام زمینی خوراکی خوشمزه و سود آور

بادام زمینی جزو اجزای اصلی تشکیل دهنده آجیل در هر منزلی است.

این محصول علاوه بر طعم خارق العاده ای که دارد، از خواص دارویی بسیاری هم برخوردار است.

بادام زمینی به اشکال مختلفی به مصرف می رسد مثلا برخی افراد آن را به صورت خام و برخی دیگر به شکل بوداده مصرف می کنند؛ همچنین به علت چربی مفیدی که دارد از آن روغن مخصوصی تهیه می شود که هم خوراکی است و هم برای زیبایی  و شادابی پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد.

کره بادام زمینی یکی از خوش طعم ترین محصولات این میوه است که در برنامه غذایی کودکان بسیار استفاده می شود؛ همچنین بادام زمینی را به صورت پودر شده و یا برای ساخت انواع شکلات و… در صنایع شیرینی پزی بسیار مشاهده می کنیم.

در این جا به طور خلاصه به املاح و فواید موجود در بادام زمینی خوراکی سود آور اشاره می کنیم: این محصول با داشتن مقادیر زیادی فسفر در سلامت مغز، خصوصا برای کودکان بسیار موثر است و با منیزیم بالایی که دارد فشار خون را کاهش می دهد.

علاوه بر آن دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین است که سیستم ایمنی بدن را به شدت تقویت می بخشند، از انواع سرطان پیشگیری می کنند، از ورود انواع میکروب و ویروس به بدن جلوگیری می کند و مانع از پیری زودرس می گردند.

هم چنین با داشتن آب و املاح فراوان، خصوصا کلسیم در استخوان سازی و فرآیند رشد بسیار موثر و کارآمد می باشد و از آن به عنوان مکمل رشد در سنین پایین استفاده می شود.

این محصول کلسترول خون را به شدت کاهش می دهد و بدن را در برابر حملات قلبی و درگیری عروق، مصون می دارد؛ با داشتن پروتئین زیادی که در ساختارش دارد در افزایش حجم عضلات خصوصا برای ورزشکاران بسیار مفید است.

بادام زمینی جزو محصولاتی است که مصرف آن، به طور روزانه برای همه افراد توصیه می شود؛ آزمایشات انجام شده اثبات کرده است که خطر مرگ در افرادی که به طور مداوم از این محصول استفاده می کنند، بسیار کم تر از افرادی می باشد که نسبت به مصرف آن سهل انگاری به خرج می دهند.

پس اگر به فکر سلامتی خود و فرزندانتان هستید از مصرف بادام زمینی غافل نشوید تا هم عمر طولانی تری داشته باشید و هم در تک تک لحظات زندگیتان از سلامت جسم و روحتان لذت کافی را ببرید.

آب و هوای مناسب برای کاشت بادام زمینی

آب و هوای مناسب برای کاشت بادام زمینیگیاه بادام زمینی به شکل بوته ای می باشد و از لحاظ عمر بسته به محل رشد و دمای آن جا، متفاوت است و می تواند به صورت یک ساله و یا چند ساله ظاهر شود.

کاشت بادام زمینی نیازمند آگاهی زیاد و تجربه کافی در این زمینه می باشد.

شرایط لازم برای کاشت محصول: 

۱) آب و هوای مناسب: این گیاه خواهان هوای معتدل و گرم است و دمای مورد نیاز آن حدود ۱۴ درجه سانتی گراد می باشد و باید منطقه رویش آن حتما از رطوبت کافی برخوردار باشد و آبیاری آن به اندازه و به موقع صورت گیرد. ( اگر از آبیاری قطره ای استفاده شود، محصول بیش تری به دست خواهد آمد. )

۲) خاک مناسب: خاک باید سبک بوده و PH آن حدود ۷ تا ۸ باشد تا گیاه بتواند به خوبی از املاح موجود در آن استفاده نماید.

۳) دادن کود مناسب و استفاده از سموم قارچ کش

۴) زمان کشت: حدودا اواسط بهار است و این امر بسته به منطقه رویش، فرق دارد.

پس لازم ترین و مهم ترین اصل در کاشت بادام زمینی، آب و هوای مناسب است که حتما باید با شرایط این گیاه همخوانی داشته باشد.

نکات مهم هنگام استفاده از بادام زمینی

تحقیقات انجام شده، نشان داده است یکی از موادی که بیشترین حساسیت را در میان افراد مختلف ایجاد می کند بادام زمینی است که این حساسیت ممکن است از دوران نوزادی و کودکی بروز کند و عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

پس اولین و مهم ترین نکته به هنگام استفاده از این محصول، دقت به این مورد ( حساسیت ) است.

چنانچه بدنتان نسبت به ماده دیگری حساس است و یا تست آلرژی شما و یا فرزندتان مثبت است، هنگام استفاده از بادام زمینی احتیاط لازم را به خرج دهید و به محض بروز علایم آلرژی ( تنگی نفس، سرفه، استفراغ، قرمزی و تورم صورت، خارش پوست و… ) بلافاصله مصرف آن را قطع کنید و از پزشک مربوطه در مورد چگونگی مصرف آن کمک بگیرید.

نکته دیگر به هنگام استفاده از آن توجه به نوع محصول است؛ دقت کنید که بادام زمینی کهنه، قارچ زده یا بادامی که پوست آن پیر و فرسوده است را مصرف ننمایید چون امکان ایجاد انواع مسمومیت ها را فراهم می سازد.

سعی کنید از بادام زمینی خامی که خودتان بوداده کرده اید استفاده کنید و تا حد امکان از خرید این محصول در بیرون از منزل خودداری نمایید.

در مورد میزان مصرف این محصول حتما با پزشکتان مشورت کرده و به کلیه توصیه های وی عمل نمایید.

دقت کنید که مطالب ذکر شده در این مقاله همانند سایر مقالات، صرفا جهت افزایش آگاهی و اطلاعات شما عزیزان است؛ در نهایت، چگونگی و میزان مصرف این میوه ها همانند هر ماده خوراکی دیگری به شرایط بدنی شما باز می گردد که توسط پزشک محترم برایتان تعین می گردد و مصرف سرخود و بدون توجه به بیماری و یا وضعیت بدن خود، ممکن است عوارضی را برای سلامتی تان در بر داشته باشد.

بادام زمینی و فندق منبع انرژی مورد نیاز بدن

بادام زمینی و فندق منبع انرژی مورد نیاز بدنبادام زمینی و فندق منبع انرژی خوبی را برای همه افراد خصوصا کودکان، خانم های باردار، سالمندان و ورزشکاران می باشند و با داشتن کالری بالایی که دارند، مقدار زیادی انرژی را برای بدن فراهم می سازند.

این مواد دارای چربی های مفیدی هستند که هم خودشان و هم روغن حاصل از آن ها در تامین انرژی و حرارت بدن به خوبی عمل می کنند.

به علاوه با داشتن املاح و ویتامین های متنوعی، باعث جبران سوخت و ساز بدن می شوند و میزان خستگی و کسالت را به حداقل می رسانند؛ به همین علت به افراد مبتلا به انواع کم خونی، مشکلات غده تیروئید و… پیشنهاد می کنیم که حتما از این محصولات در طی روز استفاده کنند تا بی حالی و ضعف عمومی آن ها تا حد زیادی درمان شود.

خانم ها در طی دوران قاعدگی با از دست دادن مقدار زیادی خون از بدنشان، دچار ضعف بسیار شدیدی می شوند که با خوردن این میوه ها می توانند انرژی مضاعفی را برای بدن خود به ارمغان بیاورند تا تحمل این دوران برایشان آسان تر گردد.

انرژی ایجاد شده بعد از مصرف بادام زمینی و فندق به قدری زیاد است، که ورزشکاران بعد از انجام انواع تمرینات سخت به مصرف این مواد روی می آورند.

به شما توصیه می کنیم که در طی روز چه به صورت میان وعده و یا به افزودنی به دیگر غذا ها، فندق و بادام زمینی را هم میل کنید تا نشاط و سرزندگی را در زندگیتان احساس کنید و از آن لذت ببرید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

لیست قیمت خرید بهترین نوع بادام زمینی و فندق با طعم مطبوع

بادام زمینی یکی از بهترین محصولاتی می باشد که دارای منبع انرژی بوده که مصرف آن فواید بسیار زیادی برای بدن دارد. این محصول سرشار از پروتئین؛ ویتامین و مواد چ

پاسخی بگذارید