توانا
خانه / بادام زمینی و فندوق / فروش بادام زمینی و فندق درجه یک با تخفیف ویژه به صورت فله

فروش بادام زمینی و فندق درجه یک با تخفیف ویژه به صورت فله

بادام زمینی و فندق جزو محبوب ترین انواع آجیل در سراسر جهان می باشند که از خواص دارویی و خوراکی زیادی برخوردار می باشند. فروش بادام زمینی و فندق به صورت فله در بسیاری از نقاط کشور با کیفیت ها و قیمت های متنوعی صورت می گیرد و طرفداران خاص خود را دارد.

فروش بادام زمینی و فندق درجه یک با تخفیف ویژه به صورت فله

مغز بادام زمینی شور پرطرفدار در بین خردسالان

مغز بادام زمینی شور پرطرفدار در بین خردسالانبا پیشرفت علم تغذیه و داروشناسی، دیگر از غذا و مواد خوراکی صرفا برای سیر کردن شکم استفاده نشد و از هر نوع محصولی که در طبیعت می روید به عنوان یک دارو نام برده شد، چون تمامی مواد خوراکی با داشتن املاح و ویتامین های ضروری برای بدن، باعث ایجاد سدی دفاعی در برابر بروز انواع بیماری و ورود میکروارگانیسم ها گردیدند.

یکی از مفید ترین و پرفروش ترین محصولات غذایی موجود در طبیعت، بادام زمینی است که دارای خواص، طعم و بوی بی نظیر و فوق العاده ای است.

بادام زمینی به شیوه های مختلفی به مصرف می رسد و این بستگی به سلیقه مشتری و مصرف کننده ی گرامی دارد.

مغز بادام زمینی شور و خام جزو پرطرفدار ترین انواع شیوه های مصرف این محصول می باشند؛ اما انواع شور آن به علت بو و مزه بهتری که دارند بیش تر در میان کودکان و خردسالان جا باز کرده اند.

این محصول اغلب به صورت میان وعده ی کودکان مصرف می شود و با خواص فوق العاده ای که دارد منجر به افزایش رشد، تامین انرژی، بهبود سلامت قلب، استحکام استخوان و افزایش توده عضلانی بدن کودک می شود و در آینده منجر به تناسب اندام وی می گردد.

مغز این میوه با داشتن مقادیر زیادی پروتئین، املاح، ویتامین، آنتی اکسیدان و… باعث تقویت سیستم ایمنی خردسالان شده و عملکرد و رشد سلول های مغزی آن ها را بهبود می بخشد و افزایش می دهد.

چنانچه قصد مصرف این محصول را داشتید بهتر است آن را به صورت پودر درآورده و به کودک خود بدهید تا بدن وی بتواند همه ویتامین ها و املاح موجود در آن را جذب کند.

درمان بیماری های کبد با بادام زمینی خام

بادام زمینی محصولی است که به گونه های مختلفی مصرف می شود؛ از جمله ی آن ها می توان به بادام زمینی خام و بوداده اشاره کرد.

بادام زمینی خام به همان صورت اولیه که برداشت می شود، به مصرف می رسد و فاقد هر گونه مواد افزودنی می باشد؛ اما برخی کارخانه برای بهتر کردن طعم و مزه ی این محصول، آن را تحت حرارت بسیار بالا و افزودن برخی مواد، بوداده می کنند که طی این فرآیند برخی املاح، ویتامین و آنتی اکسیدان های خود را از دست می دهد.

به همین علت بیش تر پزشکان و کارشناسان تغذیه، توصیه می کنند که تا حد امکان از آجیل خام استفاده کنید.

از فواید بادام زمینی خام می توان به درمان بیماری های کبدی اشاره کرد؛ این محصول با داشتن ترکیبات و املاح خاصی که دارد در پاکسازی کبد و سموم تجمع یافته در آن موثر است.

متابولیسم نهایی بسیاری از داروها مانند استامینوفن، کبدی است و این فرآیند باعث تجمع مواد زائد در این عضو می شود؛ مصرف بادام زمینی خام به دفع این مواد و مشتقات آن کمک شایانی می کند.

همچنین بادام زمینی فاقد کلسترول و اسید های چرب اشباع مضر است و به کاهش آن ها در بدن کمک می نماید و میزان LDL را به شدت کم می کند و مانع از رسوب این چربی و کلسترول در عروق خونی کبد می گردد؛ تجمع این چربی ها منجر به بروز بیماری شایعی به نام کبد چرب می گردد که این ریزدانه با خواص معجزه انگیز خود ریسک ابتلا به آن را تخفیف می بخشد.

به علاوه، یکی دیگر از علت های بروز کبد چرب اشتهای کاذب و پرخوری است؛ بادام زمینی به عنوان نوعی چربی سوز عمل کرده، پرخوری عصبی را کم می کند و باعث کاهش وزن و دفع چربی های اشباع ترانس در بدن می گردد و احتمال بروز این بیماری کاهش می دهد.

بادام زمینی و مشتقات آن مانند کره ی این محصول، باعث افزایش میزان سوخت و ساز بدن می گردند و با داشتن املاح و ویتامین هایی که دارد ( خصوصا ویتامین E ) میزان متابولیسم بدن را به شدت افزایش می دهد و باعث دفع چربی و کلسترول مضر از این عضو حیاتی می گردد.

لازم به ذکر است که اگر به همراه مصرف بادام زمینی خام، فعالیت بدنی زیادی داشته باشید، چربی سوزی این محصول دو چندان می شود و باعث تضمین سلامت کبد و دیگر ارگان های بدنتان در مقابل انواع بیماری می گردید.

استفاده از مغز فندق برای خوش طعم کردن دسرها

استفاده از مغز فندق برای خوش طعم کردن دسرهافندق، میوه گرد و به رنگ قهوه ای می باشد که در بسیاری از نقاط به فروش می رسد؛ این محصول پرفروش ترین انواع آجیل در سراسر جهان است و امروزه کم تر خانه ای را می بینید که فندق در آن پیدا نشود.

اما چرا فندق تا این حد پرطرفدار است؟ 

فندق جزو انواع مغز و آجیل ها است که در سراسر جهان دارای محبوبیت خاصی است؛ زیرا علاوه بر این که طعم و بوی خوبی دارد دارای خواص درمانی بسیاری هم است، بنابراین، هم به صورت خام مصرف می شود و هم به عنوان افزودنی به انواع مواد خوراکی مانند کیک و شیرینی و انواع دسر افزوده می شود.

استفاده از فندق برای دسرها و مشتقات آن مانند آرد، پودر و شکلات فندق به علت طعم، بو و رنگ بی نظیری که دارند در در تهیه انواع پاناکوتا، انواع ژله، کیک فندقی، سان شاین، باسلوق، بستنی و… مورد استفاده قرار می گیرد. 

بادام زمینی و فندق خشکبار خوشمزه در مجالس

در ایام عید و مهمانی ها شاهد خرید آجیل زیادی توسط مشتریان عزیز هستیم که در این میان بادام زمینی و فندق حرف اول را می زنند.

استفاده از بادام زمینی و فندق خشکبار برای پذیرایی در مهمانی ها انتخاب بسیار مناسب و به صرفه ای هستند و این مواد نسبت به سایر محصولات از قیمت مناسب تری برخوردار می باشند و زمینه ی یک پذیرایی شیک و مناسب را برایتان فراهم می سازند.

این محصولات علاوه بر طعم، مزه و ظاهر خوبی که دارند از خواص بسیار زیادی هم برخوردار می باشند و با دارا بودن انواع ویتامین های A، B ، C ، D و E، پروتئین، املاح، آهن، فسفر، کلسیم، منگنز، اسید فولیک، آنتی اکسیدان و… نقش مهمی را در درمان انواع سرطان، پوکی استخوان، میگرن، اختلالات پوستی، کم خونی، نازایی، بری بری، راشیتیسم و… ایفا می کنند.

به علاوه، می توان از این دو دسته محصول برای تزئین و استفاده در انواع غذا ماند مرصع پلو و یا تهیه دسر های مختلف بهره گرفت.

پس اگر به دنبال یک محصول خوراکی شیک و مناسب برای پذیرایی در مجالس خود هستید، به شما توصیه می کنیم که از خرید بادام زمینی و فندق غافل نشوید.

مقام گیلان در برداشت سالانه فندق در جهان

مقام گیلان در برداشت سالانه فندق در جهانارتفاعات گیلان به علت داشتن خاک مرغوب، آب و هوا و رطوبت مناسب برای رشد درخت فندق بسیار مساعد است و سالانه شاهد درختان بسیاری در این ارتفاعات می باشیم که منظره سرسبز و خارق العاده ای را برای این استان فراهم ساخته اند. 

استان های بسیاری در ایران اعم از مرکزی، همدان، قم، قزوین، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و… مشغول به تولید این محصول می باشند اما در میان آن ها استان گیلان دارای رتبه نخست در کشور می باشد و سالانه با تولید چند صد هزار تن فندق با کیفیت، موفق به توسعه خط تولید این محصول گشته اند و در سطح جهانی نامی ماندگار را برای خود بر جا گذاشته اند.

برداشت این میوه به صورت جمعی و با همکاری تمامی اعضای خانواده صورت می گیرد و پیر و جوان نمی شناسد؛ در نهایت می توانند با برداشت چند صد تنی محصول درآمد خوبی را کسب کنند و برای خود و جامعه شان مفید واقع گردند و منجر به توسعه چرخه اقتصادی آن گردند.

این استان در نهایت و اتمام کار، جشنی با عنوان جشن برداشت سالانه فندق برگزار می کنند و همگی شروع به رقص و پایکوبی می نمایند که این مراسمات نشان دهنده رعایت آداب و رسوم و حفظ اصالت ایرانی است.

نقش فندق در گردش چرخه اقتصاد ایران

جنگل ها نقش مهمی در اکوسیستم ایفا می کنند و با دارا بودن انواع درختان و میوه های حاصل از آن ها نقش مهمی را در چرخه اقتصادی یک کشور ایفا می کنند.

ایران با دارا بودن میلیون ها درخت فندق در سراسر کشور، توانسته است اقتصاد خود را به طور عجیبی رونق بخشد.

میزان تولید فندق در ایران به حدود چند صد هزار تن در سال می رسد که با این میزان از تولید، می توان هم نیاز بازار های داخلی را ارضا کرد و هم بخش عظیمی از بازار های خارجی را پوشش داد؛ به همین علت هر ساله میزان زیادی از این محصول به دیگر کشور ها همانند کویت، عربستان، مصر، عراق و… صادر می شود و پول زیادی از این صادرات به ایرانیان عزیز می رسد که هم موجب اشتغال زایی بیش تر کارگران در کشور می شود و هم میزان رکود کم شده و چرخه اقتصادی به گردش در می آید و رونق می بخشد.

درختان فندق علاوه بر میوه ای که می دهند و منجر به صادرات عظیمی در این زمینه می گردند؛ کاربرد های دیگری هم دارند مثلا در صنایع شیرینی پزی، چوب سازی، رنگ و لاک سازی، کاغذ سازی، تولید زغال، براق کننده، تولید حشره کش و… مورد استفاده قرار می گیرند و از این لحاظ هم باعث رونق اقتصادی کشور می شوند.

نقش فندق در اقتصاد به قدری زیاد است که توصیف کامل آن در این مطلب جای نمی گیرد و نیاز به بررسی کارشناسانه و علمی دارد.

تاریخچه کاشت و داشت و برداشت بادام زمینی

تاریخچه کاشت و داشت و برداشت بادام زمینیبادام زمینی هم جزو دسته حبوبات و هم جزو آجیل و خشکبار ها به حساب می آید و طبقه بندی می شود؛ از لحاظی این محصول دارای پروتئین زیادی به اندازه سویا و عدس است، به همین علت عضو دسته آن ها بر شمارده می شود اما از لحاظی دیگر بادام زمینی یک نوع مغز و ریزدانه مانند فندق، تخمه و… می باشد و آجیل حساب می شود؛ هنوز هم افراد زیادی در این دو مورد به توافق نظر دست نیافته اند.

اما شاید برایتان سوال باشد که این محصول اولین بار چگونه کاشت شد؟ چه زمانی برداشت گردید؟

ما در این جا می خواهیم به طور مختصر تاریخچه کاشت بادام زمینی را برای شما عزیزان ذکر کنیم، به امید آن که مفید واقع گردد.

بادام زمینی میوه ای با پوست شکننده، کرم رنگ و دارای برجستگی هایی است که بعد از شکستن آن به مغزی با پوست قرمز و دانه ی نسبتا زرد می رسیم.

این محصول بومی کشور برزیل است و از آن جا به ایران راه یافت و فکر کاشت این میوه را در ذهن کشاورزان ایرانی ایجاد کرد.

ساقه ی این گیاه بعد از گل دادن و لقاح، به سمت پایین خم می شود و تخمدان را وارد خاک کرده و میوه ی بادام زمینی را در زمین تولید می کند و مدفون می سازد؛ به همین علت بادام زمینی نام گرفت.

بادام زمینی انواع گوناگونی دارد که همگی نیازمند آب و هوای گرم و آبیاری حدودا ۴۰ اینچی می باشند؛ از گونه های بادام زمینی می توانیم به ویرجینیا، سفید و قرمز تنسی، رونده و اسپانیایی اشاره کنیم که از لحاظ طعم، اندازه و شکل دانه و میزان روغن تولیدی با هم متفاوت هستند؛ در نتیجه دارای کاربرد های مختلفی می باشند.

این گیاه، جزو گیاهان روغنی می باشد زمان کشت آن حدودا اواسط اردیبهشت ماه می باشد.

به هنگام کشت این محصول باید از اطلاعات کافی در زمینه کشاورزی و خصوصیات این میوه برخوردار باشید تا بتوانید محصول خوبی را به عمل آورید.

بعد از چندین مرحله کاشت این محصول و مفید واقع نشدن آن، کشاورزان ایرانی با انجام روش های آزمون و خطا دریافتند که دمای مناسب برای کاشت بادام زمینی حدودا ۲۰ تا ۳۵ درجه می باشد و این محصول نیازمند آب و هوای گرم است؛ به علاوه باید در کاشت آن خاک سبک و مناسبی که دارای منافذ کافی برای تبادلات هوایی باشد را انتخاب کنید.

یکی دیگر از اصل های مهم در کاشت این میوه، تامین رطوبت و آبیاری کافی می باشد. ( ۴۰ اینچ آب )

برداشت بادام زمینی با بیرون کشیدن کامل ریشه این محصول، که شامل میوه ها است، صورت می گیرد و از نظر زمانی، اواسط مرداد تا اواخر شهریور محصول را برداشت می نمایند.

از قدیم توصیه شده است که فردش محصول را به صورت خام انجام دهید، چون هم کاربرد بیش تری دارد و هم از نظر اقتصادی به صرفه تر بوده و سود بیش تری را به شما می رساند.

تمامی این مراحل و اطلاعات را مدیون کشاورزان قدیمی هستیم که از بدو ورود بادام زمینی به ایران با تلاش و کوشش فراوان، شرایط لازم را کشف کردند و محصول مفیدی را پرورش دادند و به چنین اقدامی دست زدند.

چنانچه در زمان کاشت، برداشت، تولید، فروش و… در مورد بادام زمینی به مشکل برخوردید می توانید از طریق تماس با شماره های مندرج در سایت آگاهی های لازم را کسب کنید و جهت همکاری با کارشناسان زبده ی ما اقدام نمایید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

لیست قیمت خرید بهترین نوع بادام زمینی و فندق با طعم مطبوع

بادام زمینی یکی از بهترین محصولاتی می باشد که دارای منبع انرژی بوده که مصرف آن فواید بسیار زیادی برای بدن دارد. این محصول سرشار از پروتئین؛ ویتامین و مواد چ

پاسخی بگذارید