توانا
خانه / بادام زمینی و فندوق / فروش انواع بادام زمینی و فندق درشت به صورت مستقيم

فروش انواع بادام زمینی و فندق درشت به صورت مستقيم

فروش انواع بادام زمینی و فندق درشت به صورت مستقیم در سراسر کشور صورت می پذیرد و خریداران می توانند به راحتی آنها را تهیه کنند.
فروش بادام زمینی و فندق به صورت مستقيم مزیتهای بی شماری برای خریداران به همراه دارد از جمله قیمت ارزان و اقتصادی، صرفه جویی در وقت، دسترسی به انواع محصولات، تضمین سلامت محصولات و … می توان اشاره کرد.فروش انواع بادام زمینی و فندق درشت به صورت مستقيم

تناسب اندام با مصرف روزانه بادام زمینی

تناسب اندام با مصرف روزانه بادام زمینیبادام زمینی یکی از مغزهای پرخاصیت و مفید به شمار می رود که فواید و خواص بسیاری برای سلامتی بدن انسان به ارمغان می آورد.
بادام زمینی (mungfali) با نام علمی (Arachis hypogaea) در سراسر جهان طرفداران بی شماری دارد و انواع مختلفی از آنها وجود دارد.
برای اندامی متناسب و روی فرم باید به نکات مهمی علاوه بر مصرف روزانه بادام زمینی توجه کرد زیرا رژیم غذایی به تنهایی باعث تناسب اندام نخواهد شد.
تناسب اندام با بادام زمینی به طور منظم امکان پذیر است چرا که بادام زمینی اشتهای کاذب در افراد را مهار می کند.
بادام زمینی سرشار از مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای بدن می باشد که به سلامت هرچه بیشتر بدن کمک خواهد کرد همچنین بادام زمینی منبع غنی از پروتئین است.
بادام زمینی چربی و کالری کمی دارد که به عنوان یک میان وعده مناسب تلقی می شود؛ وجود درصد کم چربی در بادام زمینی از افزایش وزن جلوگیری می کند.

یکی از عواملی که بادام زمینی در تناسب اندام موثر می باشد وجود ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامتی بدن است.
در بادام زمینی ویتامین های B1, D, C, B5, فولات, E, B2 و مواد معدنی بادام زمینی شامل کلسیم، آهن، منگنز، فسفر، منیزیم، پتاسیم، روی و فیبر وجود دارد که در نقش مهمی در تناسب اندام خواهند داشت.
فیبر موجود در بادام زمینی به هضم بهتر مواد غذایی و مشکلات دستگاه گوارش کمک بسزایی می کند؛ وجود فقیر در بدن چربی های اضافی را از بین می برد و یبوست ناشی از مصرف نادرست رژیمهای غذایی را به حداقل می رساند.

بادام زمینی موجب افزایش سوخت و ساز بدن می شود که در نتیجه آن، به کاهش وزن و تناسب اندام می انجامد.
با افزایش سوخت و ساز بدن، چربی های انباشته شده و ذخیره شده به تدریج از بین می روند؛ برای سلامت بیشتر و انرژی مضاعف می توانید روزانه به مدت ۳۰ دقیقه پیاده روی داشته باشید.
به یاد داشته باشید مصرف هر ماده غذایی به میزان زیاد همواره معایبی دارد بنابراین در مصرف بادام زمینی حد اعتدال را رعایت کنید.

پروتئین بادام زمینی بهترین ماده مغذی برای ورزشکاران

همانطور که گفته شد بادام زمینی منبع غنی از پروتئین و مواد معدنی می باشد؛ در ۱۰۰ گرم بادام زمینی حدود ۲۵ گرم پروتئین وجود دارد.
در بادام زمینی ۱۸ نوع پروتئین یافت می شود که بهترین ماده مغذی برای ورزشکاران محسوب می گردد؛ آرژنین، فنیل آلانین، گلیسین، گلوتامیک اسید، اسید آسپارتیک، پرولین و … تنها بخش از انواع پروتئین موجود در بادام زمینی است.
پروتئین بادام زمینی نقش مهمی در عضله سازی و انتقال مواد مغذی در بدن ورزشکاران دارد به همین دلیل در رژیم ورزشکاران گنجانده می شود.
افرادی که در ورزش های بدنسازی، پاور لیفتیگ، وزنه برداری، ورزشهای رزمی و غیره فعالیت می کنند نیاز پیشتری به پروتئین موجود در بادام زمینی دارند.
همچنین به دلیل مهار اشتهای کاذب در ورزشکاران به ثابت ماندن وزن آنها کمک می کند و از انباشته شدن چربی در بدن جلوگیری خواهد کرد.

یکی از خواص مهم بادام زمینی برای ورزشکاران تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به سلامت قلب است چرا که ورزشکاران به دلیل فعالیت زیاد و فشارهای روحی بیشتر در معرض سکته قلبی هستند.
ورزشکاران حرفه ای رادیکال های آزاد زیادی تولید می کنند و به همین دلیل مصرف بادام زمینی به طور منظم به کاهش سکته های قلبی و مغزی کمک خواهد کرد.
بادام زمینی دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است که بدن ورزشکاران را در برابر آسیب های سلولی محافظت می کند.
چربی موجود در بادام زمینی از نوع غیر اشباع می باشد که با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلب و عروق همراه است.

ویتامین‌ها و موادمعدنی موجود در فندق و بادام زمینی

ویتامین‌ها و موادمعدنی موجود در فندق و بادام زمینیفندق همانند بادام زمینی دارای مواد معدنی و ویتامین های ضروری بدن می باشد؛ در ۱۰۰ گرم فندق حدود ۶۳۰ کیلوکالری انرژی نهفته است.
در فندق ویتامین های K, E, C, فولات, B6, لوتئین زاکسانتین، B5, تیامین، نیاسین، بتا کاروتن و ویتامین A به وفور یافت می شود همچنین سرشار از مواد معدنی از قبیل کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، سلنیوم، منگنز، منیزیم، سدیم و روی می باشد.
بادام زمینی و فندق را می توان با سایر مغزها مخلوط کرد و به عنوان آجیل مورد استفاده قرار داد، همچنین فندق و بادام زمینی در مواد غذایی به عنوان طعم دهنده و برای جلوه ظاهری استفاده می شود.

فروش انواع بادام زمینی و فندق درشت به چه صورتی انجام می شود?

بدون شک بهترین و باصرفه ترین روش خرید و فروش محصولات در الویت قرار دارد؛ در فروش انواع بادام زمینی و فندق باکیفیت به صورت مستقیم و عمده (اینترنتی) مزایایی برای تاجران و خریداران عمده به همراه دارد از جمله این مزیتها می توان به کیفیت بالا، دسترسی به انواع محصولات، قیمت ارزان، خرید آسان، تضمین سلامت محصولات و صرفه جویی در وقت اشاره کرد.

پیشگیری از سنگ کیسه‌ صفرا با مصرف بادام زمینی

بادام زمینی در کنار خواص بسیار، باعث پیشگیری از سنگ کیسه صفرا در بدن می شود که به عمدتا به دلیل وجود مواد مغذی در این مغز می باشد.
کیسه صفرا اندامی است که صفرای تولید شده کبد در آن قرار می گیرد و محل آن دست در زیر کبد است؛ این اندام نقش مهمی در هضم و جذب چربی های غذایی دارد.

یکی از عواملی که باعث بروز بیماری سنگ کیسه صفرا می شود، میزان کلسترول بالای خون است و از آنجایی که صفرا عملکرد مستقیمی بر هضم مواد غذایی دارد، اگر کلسترول خون بالا باشد احتمال سنگ کیسه صفرا بالا خواهد رفت.
بادام زمینی به تنظیم کلسترول خون کمک می کند که در نتیجه از بروز سنگ کیسه صفرا به طور چشمگیری جلوگیری می کند.
همچنین در بادام زمینی روغن های غیر اشباع و مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که بهبود عملکرد کیسه صفرا کمک خواهد کرد.

همانطور که گفته شد بادام زمینی باعث کاهش اشتها و در نتیجه از پرخوری بیش از حد جلوگیری می کند؛ پرخوری از مهمترین علل برای سنگ کیسه صفرا به شمار می رود چرا که فشار بسیاری به کیسه صفرا برای هضم مواد غذایی می آورد.
در بادام زمینی انواع ویتامین های گروه B به وفور یافت می شود که کاهش ابتلا به سنگ کیسه صفرا را به همراه دارد.

ویتامین C موجود در بادام زمینی موجب تجزیه کلسترول صفرا می شود؛ تحقیقات نشان داده است، افرادی که مقدار ویتامین سی موجود در خون آنها بالاست حدود ۱۳% کمتر نسبت به سایر افراد دچار بیماری های صفراوی می شوند.
بادام زمینی به کاهش تری گلیسیرید خون کمک شایانی می کند که به موجب آن باعث پیشگیری از بیماری کیسه صفرا خواهد گردید.

با مصرف منظم بادام زمینی و فرآورده های مشتق شده از آن مانند کره بادام زمینی به سلامت هرچه بیشتر کیسه صفرا کمک کنید.
طبق مطالعات صورت گرفته کسانی که به طور منظم از بادام زمینی و فرآورده های آن استفاده می کنند ۲۰ درصد افزایش سلامت در کیسه صفرا را داشته اند.

علائم حساسیت به بادام زمینی در افراد سالمند

علائم حساسیت به بادام زمینی در افراد سالمندعلائم حساسیت به بادام زمینی در افراد سالمند می تواند به دلیل پاسخ سیستم ایمنی بدن به بادام زمینی باشد و آن را به عنوان یک ماده مضر بشناسد.
آلرژی یا حساسیت با ترشح هیستامین در خون برای محافظت از بدن انجام می شود؛ هر کسی با توجه به نوع سیستم ایمنی بدن، به مواد غذایی مختلفی حساسیت دارند.
علائم حساسیت به بادام زمینی می تواند شامل خارش در پوست، کهیر، قرمزی پوست، آبریزش بینی، درد در ناحیه شکم، خارش چشم ها، مور مور شدن لب یا زبان باشد.
علائم حساسیت به بادام زمینی در افراد سالمند ممکن است خفیف تا شدید باشد؛ در پاسخ سیستم ایمنی بدن به بادام زمینی به عنوان یک ماده مضر می تواند باعث لرزش در بدن، گرفتگی کلو، خس خس سینه شود که اگر درمان نشود ممکن است فرد بیهوش شود.

علائم حساسیت به بادام زمینی ممکن است پس از چند دقیقه بعد از خوردن بادام زمینی یا حتی چند ساعت بروز کنند.
حساسیت شدید به بادام زمینی در برخی افراد یک واکنش آلرژیک تهدید کننده حیاتی به نام آنافیلاکسی رخ می دهد.
آنافیلاکسی ممکن است شامل مشکلات تنفسی، اسهال و استفراغ، افت فشار خون، تورم زبان و لبها، مشکل در بلع و سرگیجه شود در موارد نادر امکان از دست دادن هوشیاری است که اگر درمان نشود باعث مرگ فرد خواهد شد.
این واکنش شدید در عرض چند دقیقه رخ می دهد اما ممکن است تا چند ساعت پس از مصرف بادام زمینی یا محصولات مرتبط ایجاد شود.

خوشبختانه آلرژی یا حساسیت به بادام زمینی قابل درمان می باشد و به راحتی با مصرف آنتی هیستامین و اپی نفرین این واکنش بهبود می یابد.
در موارد شدید اگر درمان واقع نشد، فرد به پزشک مراجعه و با آزمایشات مخصوصی درمان آلرژی تسهیل می یابد.

فندق سرشار از آنتی‌ اکسیدان مفید برای بدن

همانطور که می دانید فندق دارای مواد معدنی و مغذی فراوانی برای سلامت بدن است؛ وجود آنتی اکسیدان در فندق، خطر ابتلا به بیماری های مختلفی مانند سرطان، بیماری های عفونتی و مربوطه را کاهش می دهد.
فندق سرشار از آنتی اکسیدان مفید برای بدن است که به بهبود سلول های آسیب دیده در اثر رادیکال های آزاد کمک می کند.

سلنیوم ماده ای است که به تنهایی در بدن تولید نمی شود و باید از رژیم غذایی آن را به دست آوریم؛ وجود سلنیوم در بدن به ترشح آنزیم های مورد نیاز برای سلامت سیستم ایمنی کمک می کند.
سلنیوم موجود در فندق باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت هر چه بیشتر قلب و مغز می شود که خطر ابتلا به بیماری های سرطان استخوان و خون را کاهش می دهد.

از خواص آنتی اکسیدانی فندق به راحتی نمی توان گذشت؛ فندوق حاوی نوعی آنتی اکسیدان به نام رزوراترول می باشد که می تواند، به نوعی ترکیب ضد سرطانی مبدل شود.
ترکیب ضد سرطانی پیساتانول به کمک نوعی آنزیم که در تومورهای سرطانی یافت می شود، مانع رشد تومورهای خوش خیم و بدخیم سرطانی می شود.
در ضمن، وجود فیتوسترول در فندق رشد سلول های سرطان سینه در زنان، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات در مردان را به طور چشمگیری کاهش می دهد و حتی امکان بروز سرطان ریه در افراد مستعد را به حداقل می رساند.

از دیگر خواص فندق می توان به موارد زیر اشاره کرد که به طور خلاصه شرح داده ایم:

کمک به سلامت قلب: فندق سرشار از امگا۳ و چربی های اشباع نشده می باشد؛ اسید اولئیک نوعی چربی اشباع نشده می باشد که به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می کند.
تنظیم و متعادل بودن کلسترول خون نقش مهمی در سلامت قلب و عروق ایفا می کند به گونه ای که اگر کلسترول خوب بالا باشد ممکن است باعث بروز بیماری های قلبی و عروقی شامل سکته قلبی شود.
کلسیم موجود در فندق نیز بر عملکرد قلب تاثیر بسزایی دارد و از آنجایی که کلسیم بیش از حد در بدن باعث بیماری های مختلفی می شود، کمبود آن نیز خطر آور است؛ فندق کلسیم بدن را متعادل نگه می دارد.

تقویت سیستم ایمنی بدن: ویتامین B6 عامل اصلی بر عملکرد مناسب اسید های آمینه دارد؛ اسید های آمینه در حفظ سلامت سیستم عصبی نقش مهمی را ایفا می کنند.
وجود ویتامین B6 در فندق باعث سنتز غلاف میلین می شود و سیستم عصبی عملکرد بهتری خواهد داشت از این رو افراد کمتر دچار بیماری های مرتبط با سیستم عصبی مانند لرزش دست، پارکینسون، بیماری MS و غیره می شوند.

جوان سازی پوست و پیری زودرس: فندق به دلیل ویتامین ها و مواد معدنی فراوان، برای حفظ سلامت و درخشندگی پوست توصیه می شود.
در فندق مقدار زیادی ویتامین E و C وجود دارد که منبع خوبی از آنتی اکسیدان به شمار می روند؛ این آنتی اکسیدان ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد بر پوست جلوگیری می کنند و نشانه های پیری و چین و چروک بر روی صورت را به حداقل می رساند.

مصرف فندق تازه باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان

مصرف فندق تازه باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطانمصرف فندق تازه باعث کاهش احتمال به انواع سرطان خواهد شد چراکه در فندق تازه مقدار زیادی ویتامین و آنتی اکسیدان وجود دارد که خطر مبتلا شدن به سرطان را به طور چشمگیری کاهش می دهد.
فندق تازه به رنگ زرد روشن می باشد و حدود ۶۰% آن را روغن تشکیل می دهد؛ چربی فندق تازه از نوع غیر اشباع می باشد که سلامت بدن را به همراه دارد.

فندق تازه دارای طعمی ملایم و بوی مطبوعی می باشد و در طب سنتی از آن برای درمان بسیاری از بیماری ها بهره می برند.
فندق به علت مقدار کم مواد نشاسته ای و همچنین دارای مواد معدنی فراوانی همچون فسفر، پتاسیم، منیزیم، سدیم، آهن و کلسیم می باشد که یک میان وعده مقوی برای مبتلایان به دیابت محسوب می شود.
از فندق تازه می توان فرآورده های مختلفی مانند روغن به دست آورد که به همان میزان دارای خواص و فواید می باشد.
با توجه به بررسی های صورت گرفته افرادی که مصرف فندق تازه در رژیم غذایی آنها به طور منظم یافت می شود حدود ۵۰% کمتر در مقایسه با سایر افراد به بیماری ها سرطانی مبتلا می شود.

برای خرید انواع بادام زمینی و فندق درشت و مرغوب با نازلترین قیمت می توانید با همکاران ما در ارتباط باشید تا یک خرید باصرفه و اقتصادی را تجربه نمایید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
هادی توانا
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09118435216
پست الکترونیکی: haditavana1982@gmail.com

مطلب پیشنهادی

لیست قیمت خرید بهترین نوع بادام زمینی و فندق با طعم مطبوع

بادام زمینی یکی از بهترین محصولاتی می باشد که دارای منبع انرژی بوده که مصرف آن فواید بسیار زیادی برای بدن دارد. این محصول سرشار از پروتئین؛ ویتامین و مواد چ

پاسخی بگذارید